TEGNEKONKURRENCE FOR BØRN TIL FORDEL FOR BØRN

Tegnekonkurrence - vandret.jpg

Kan jeg deltage i tegnekonkurrencen? Hvis du er under 18 år, kan du deltage i MENTORBARNs tegnekonkurrence.

Hvornår? Fra nu til 1. august 2018 har du mulighed for at indsende dit bidrag - din familietegning.

Hvad skal jeg tegne og hvad skal jeg tegne på? Temaet for konkurrencen og dermed tegningen er "Familie". Du kan tage udgangspunkt i spørgsmålet: "Hvad er en familie for dig?". Du har frie tøjler. Du må tegne med farver, du må tegne sort/hvid. Du må skrive en lille tekst, om hvad familie er for dig. Du bestemmer, så længe du tænker "Familie", når du kigger på din færdige tegning. Tegningen skal tegnes på hvidt papir.

Hvordan findes vinderne? Der findes i alt 10 vindere. Alle de indsendte tegninger udstilles på en udstilling i Spinderihallerne i Vejle fra midt august 2018. Dem der besøger udstillingen kan stemme på den tegning, de synes, fortjener en plads blandt de 10 vindertegninger. På udstillingens sidste dag tælles stemmerne op og vinderne er de 10 tegninger, der har fået flest stemmer. Vinderne offentliggøres på MENTORBARNs Facebook-side og kontaktes af MENTORBARN.

Hvad kan jeg vinde? Der vil være lækre præmier til alle 10 vindere og én hovedpræmie til det barn, der har tegnet den familietegning, der får allerflest stemmer.

Hvilken adresse skal jeg sende tegningen til? Senest 1. august 2018 skal du sende din tegning til: MENTORBARN, Spinderihallerne, Spinderigade 11, lokale G 08, 7100 Vejle.

Hvis jeg vinder? Når du indsender din tegning skriver du dit navn, din alder og din eller dine forældres e-mail. Så kan vi komme i kontakt med dig, hvis du er én af de heldige vindere. Hvis din tegning er blandt de 10 tegninger, der har fået flest stemmer, vil din tegning blive trykt til et julekort og blive solgt på MENTORBARNs hjemmeside fra 1. november 2018.

Hvorfor sælges tegningerne som julekort? Det giver mening at sælge de 10 vindertegninger som julekort, fordi juletid er familietid. Og fordi det desværre ikke er alle børn og unge, der har en familie at fejre jul med. De børn og unge hjælper MENTORBARN ved at bringe dem sammen med frivillige mentorfamilier. Familier, der næste år inviterer deres mentorbarn med til jul. Én af MENTORBARNs mentorfamilier siger:

“MENTORBARN synliggør en problematik, som mange ikke kender: ca. 5.000 børn i DK bor på børnehjem. De børn må ofte holde jul under upersonlige former, har ingen familie som kan deltage i skolearrangementer eller til fødselsdage - ting som vores egne børn betragter som en selvfølge!”

Hvad går pengene til? Når du køber et julekort med en familietegning, støtter du MENTORBARN. Alle pengene går ubeskåret til MENTORBARNs arbejde med at bringe udsatte børn og unge sammen med frivillige mentorfamilier.

 

Vi glæder os meget til at modtage en masse familietegninger, der sætter fokus på "familie" og minder os om, hvor vigtigt det er, at børnehjemsbørn får en mentorfamilie

 

RIGTIG god tegnelyst

 

Del desuden meget gerne din familietegning med MENTORBARN på Instagram med #mentorbarnkonkurrence

 

 

Tegnekonkurrence - cirkel.png