Procesleder med faglig tyngde og lyst til at gøre en forskel hver dag

Mentorbarn er en dansk organisation, der arbejder for at give danske børnehjemsbørn en bedre fremtid. Det gør vi ved at bringe mentorfamilier og børnehjemsbørn sammen i frivillige, men alligevel forpligtende fællesskaber, hvor børnene får mulighed for at blive en del af en families helt almindelige hverdag. En hverdag hvor der skal laves lektier, smøres madpakker, dyrkes sport og på et tidspunkt træffes beslutninger om uddannelse, hvornår det er tid til at flytte hjemmefra, søge arbejde osv.

Gennem Mentorbarns arbejde får danske børnehjemsbørn mulighed for at tage del i og føle samhørighed med en familie uden for børnehjemmet og derigennem få de nødvendige sociale kompetencer, der er så vigtige for at komme godt videre fra et børnehjem – og godt ud i livet.

Er du menneskekender, veltalende, kommunikativ stærk, tillidsvækkende, selvstændig og grundig? Har du en professionel tilgang til dit arbejde, og har du lyst til at indgå i en innovativ indsats, hvor du får mulighed for at gøre en forskel for udsatte anbragte børn i Danmark og sætte dit eget præg på stillingens indhold? Så læs videre…

Arbejdsområde 

Vi søger en procesleder til en nyoprettet stilling på Sjælland, men med en ugentlig arbejdsdag i Vejle, hvor du i samarbejde med Mentorbarn-teamet skal:

  • opbygge etablerede kommune-samarbejder; formidle til kommunale aktører, herunder myndighedsafdelinger og døgninstitutioner

  • foretage screeninger og matches af frivillige mentorfamilier og anbragte børn samt lave opfølgning og have dialog med mentorfamilier og anbragte børn

  • foretage gruppe-supervision af frivillige mentorfamilier

Kvalifikationer

Du skal have en socialfaglig baggrund med erfaring fra arbejdet med anbragte børn:

  • være overbevisende og veltalende

  • være detaljeorienteret og struktureret

  • besidde både den viden og indsigt, det kræver at forstå og begå sig inden for kommunale strukturer, og den empati det kræver at samarbejde med frivillige mentorfamilier og anbragte børn

  • være god til at indgå i samarbejdsrelationer både på og uden for kontoret

  • møde mennesker og arbejdsopgaver med en positiv indstilling

  • have kørekort og være villig til at køre rundt i landet

  • Uddannelse og erfaring inden for supervision og/eller det psykologiske område i arbejdet med anbragte børn

Mentorbarn består af et mindre, dynamisk team. Vi har vores egne ansvarsområder, vi tager ejerskab over, men hjælper hinanden i mål på bedste vis. Vi arbejder dedikeret, professionelt og målorienteret, men med humor, kollegial sparring og en uformel omgangstone på kontoret. 
Vi er i gang med at udvikle på Mentorbarns indsats, så hverdagen er præget af alsidige og spændende opgaver med mulighed for at komme med dit faglige input.

Spørgsmål og ansøgning

Direktør Ditte Reedtz kan kontaktes for yderligere oplysninger på telefon: 20 71 39 40 eller mail: ditte@mentorbarn.dk

Ansøgning sendes med cv og relevante bilag til: admin@mentorbarn.dk

Ansøgningsfrist: d. 1/2 2020

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 6

Ansættelse: hurtigst muligt

Der er tale om en fuldtidsstilling. 

Vi behandler ansøgninger løbende, derfor ønsker vi, at du ansøger hurtigst muligt og gerne med angivelse af din mulige startdato. Hvis rette ansøger findes inden ansøgningsfristen, forbeholder vi os ret til at indgå aftale med denne inden ansøgningsfristens udløb.

Comment