MENTORBARN ER GODKENDT AF INDSAMLINGSNÆVNET TIL AT MODTAGE DONATIONER

 

SKAB VÆRDI FOR BÅDE BØRNENE OG JERES VIRKSOMHED

Som erhvervssponsor skaber I værdi for både børnehjemsbørnene og for jeres virksomhed. Ved at støtte MENTORBARNs arbejde bidrager I til at flere anbragte børn og unge får en mentorfamilie. På den måde er I med til at fremme børnenes livskvalitet og hjælpe dem til selv at kunne skabe et godt liv uden for børnehjemmet.

Ikke alene gør I en forskel for børnene, også jeres virksomhed kan gavne af I støtter et godt formål. Undersøgelser viser, at kunder og medarbejdere engagerer sig mere i virksomheder, der samarbejder med humanitære organisationer om at gøre en forskel. Særligt når det handler om at gøre en positiv forskel i lokalområdet. Den type samarbejder skaber større intern arbejdsglæde og øger muligheden for at få kvalificeret arbejdskraft i fremtiden.

 

ERHVERVSSPONSORATER

Som erhvervssponsor vælger I selvfølgelig selv, I hvilket omfang, I ønsker at støtte MENTORBARN. I dokumentet nedenfor kan I læse mere om de forskellige muligheder, der er for at støtte som erhvervssponsor, og hvad I som sponsor får ud af at støtte MENTORBARNs arbejde.

Download MENTORBARNs PDF om erhvervssponsorater.

Hvis I ønsker at danne jer et hurtigt overblik over, hvad jeres støtte går til, kan I læse mere her.